Merrell Waterpro Maipo Yazlık Yürüyüş Ayakkabısı

3.055,55 TL
Marka
Cinsiyet
Fiyat
2.777,77 TL + KDV
Havale
2.749,99 TL (%10,00 havale indirimi)
* 297,92 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Merrell Waterpro Maipo Yazlık Ayakkabı; sıcak bahar ve yaz aylarında, ıslak ya da kuru her ortamda kullanabileceğiniz, rahat, hafif şık ve dayanıklı bir ayakkabıdır. İsterseniz şehirde isterseniz su içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 www.k2outdoor.com.tr
  • Yüksek nefes alabilirliğe sahip ve file tekstilden oluşan üst kısım ayağı hassas bir şekilde sararken geniş file alanlar hem havalandırma hemde suda kullanım sırasında su tahliyesi yaparak ayakkabıyı her türlü ortamda kullanabilmenizi sağlar.
  • Ayakkabının deri kısımları iç tarafta terve şok emici pedlerle desteklenerek daha rahat bir kullanım sağlanmıştır.
  • Merrell Air Cushion teknolojisiyle üretilen orta taban, özellikle topuk bölgesinde verdiği yumuşaklık hissi ile konforu arttırırken zeminden gelen darbeleri de başarılı bir şekilde emer.
  • Aegis Microbe Shield çıkarılabilir anatomik iç taban antibakteriyel yapısıyla temiz ve ferah bir kullanım sağlar.
  • Vibram Waterpro taban farklı zeminlerde ideal tutunma özellikleri gözterirken yüksek sürtünme dayanımı ile doğanın aşındırıcı etkilerine karşı yeterli dayanımı gösterir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Merrell Waterpro Maipo Yazlık Yürüyüş Ayakkabısı Merrell Waterpro Maipo Yazlık Yürüyüş Ayakkabısı Merrell Waterpro Maipo Yazlık Ayakkabı; sıcak bahar ve yaz aylarında, ıslak ya da kuru her ortamda kullanabileceğiniz, rahat, hafif şık ve dayanıklı bir ayakkabıdır. İsterseniz şehirde isterseniz su içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yazlık Koşu ve Yürüyüş Ayakkabıları J48611
Merrell Waterpro Maipo Yazlık Yürüyüş Ayakkabısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.