Top Alpine Pro Gore Tex Dağ Botu (MESLİ)

15.932,21 TL
Marka
Membran
Cinsiyet
Ağırlık
2470 gr
Orta Taban
EVA + TPU
Astar
Gore Tex
Üst Kısım
Perwenger Deri
Taban
VIBRAM TETON
Fiyat
414,56 EUR + KDV
Havale
14.338,99 TL (%10,00 havale indirimi)
* 1.553,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Aynı gün kargo
Sınırlı stok
        ÇIKARTILABİLİR İÇ MESLİ

Devrim yaratan deri çifte bot konseptimizin tamamen modifiye edilmiş, geliştirilmiş ve güçlendirilmiş üçüncü nesil örneği olan TOP Alpine PRO sıradışı bir şekilde çok yönlü kullanıma uygundur ve son derece rahat bir yüksek dağcılık botudur. İzolasyon köpüğü eklenmiş Gore-Tex® Duratherm astarlı çıkarılabilir iç mes ve eşit derecede su geçirmez Thinsulate® astarlı dış bot, bu ürünü genel olarak zorlu keşiflerde olduğu kadar, açıkta gecelemek dahil soğuk ve nemli geçen uzun süreli tırmanma aktiviteleri için de ideal bir seçenek haline getirmektedir. Sertlik, dayanıklılık, soğuğa ve neme karşı çok yüksek koruma konusunda muazzam performansı ve ayrıca eşsiz yürüme konforu ve hareket serbestisi sayesinde plastik ve diğer tırmanış botlarına son derece ilginç bir alternatif sunmaktadır. Ekspedisyonun her etabı için ayrı özellikte bot taşıma gerekliliğini ortadan kaldırarak bütün bir tırmanış için sadece tek bir tip bot kullanma lüksünü size sağlamaktadır.
 

Bestard' ın üçüncü kuşak, geliştirilmiş çift-katmanlı, iç tarafında Gore_Tex Duratherm, dış tarafında Thinsulate kumaş kullanılmış, mesi ile yüksek izolasyon sağlayan, soğuk hava koşullarında rahatlıkla kullanabileceğiniz yüksek performanslı dağcılık botu.  Otomatik kramponla kullanılabilen sert, dayanıklı ve yüksek koruma sağlayan vibram tabanı özellikle zorlu tırmanışlarda ve yürüyüşlerde rahatlık ve güven sağlar.

* Dış katman 3 mm. kalınlığında PERWANGER deri, yüksek su geçirmez özelliğe sahiptir. (Perwanger Deri)

* Çıkarılabilir mesi Gore-Tex Duratherm kumaştan, dış botu ise Thinsulate kumaştan yapılmıştır.

* Havalandırma sistemine sahiptir.

* Dayanıklı VIBRAM TETON + EVA + TPU  taban. ( Otomatik krampon takılabilir. )

* Ağırlığı : 2470 gr . (UK-8) Çift ağırlığı.






Gayet güzel
1 yıl önce aldığım bu botu 6 faaliyette kullandım.normal bot numaramdan 2 numara büyüğü oldu. Çok soğuk gecelerde tulumun içine mes le yattım ve çok faydasını gördüm.bot çok sıcak tutuyor ve otomatik krampon la da kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım . Ayağımı rahatsız eden hicbir yeri olmadı.Gayet güzel fakat ağırlık olarak biraz fazla
Orkun Çökelez | 14/02/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Top Alpine Pro Gore Tex Dağ Botu (MESLİ) Top Alpine Pro Gore Tex Dağ Botu (MESLİ) Bestard Top Alpine Pro sıradışı bir şekilde çok yönlü kullanıma uygundur ve son derece rahat bir yüksek dağcılık botudur. İzolasyon köpüğü eklenmiş Gore-Tex® Duratherm astarlı çıkarılabilir iç mes ve eşit derecede su geçirmez Thinsulate® astarlı dış bot, bu ürünü genel olarak zorlu keşiflerde olduğu kadar, açıkta gecelemek dahil soğuk ve nemli geçen uzun süreli tırmanma aktiviteleri için de ideal bir seçenek haline getirmektedir. Dağcılık ve Expedisyon Botları CERYZ367
Top Alpine Pro Gore Tex Dağ Botu (MESLİ)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.