Renegade Mid Gore Tex Trekking Botu

%5
6.412,50 TL
6.750,00 TL
Marka
Membran
Cinsiyet
Ağırlık
1170 gr
Astar
Gore Tex
Orta Taban
Lowa ATC Pro
Üst Kısım
Nubuk Deri
Taban
Vibram® Evo
Fiyat
6.136,36 TL + KDV
Havale
6.091,87 TL (%5,00 havale indirimi)
* 625,22 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Adet
Lowa Renageade GTX Mid Trekking Botu; Sert trekking parkurları ve şehir kullanımı için %100 su geçirmezlik ve nefes alabilirliğe sahip Gore Tex astar ve Vibram taban kullanılarak Lowa'nın doğa sporlarındaki engin tecrübeleriyle üretilmiş dayanıklı ve konforlu bir ayakkabı.

- Kalın Nubuk deri üst kısım, yüksek su ve sürtünme dayanımı ile ayakkabıyı uzun yıllar güvenle kullanabilmenizi sağlar.
- Gore Tex astar %100 su geçirmezlik ve yüksek nefes alabilirlik özelliği ile ayağınızın kuru kalmasını garanti eder.
- Lowa ATC Pro orta taban, sert trekking parkurlarında zeminden gelen darbeleri başarılı bir şekilde emerek konforlu bir kullanım sağlar.
- Vibram Evo taban iyi tutunma özelliğinin yanı sıra sağladığı yüksek sürtünme dayanımı ile ayakkabının yıpranmasını engeller.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Renegade Mid Gore Tex Trekking Botu Renegade Mid Gore Tex Trekking Botu Lowa Renageade GTX Mid Trekking Botu; Sert trekking parkurları ve şehir kullanımı için %100 su geçirmezlik ve nefes alabilirliğe sahip Gore Tex astar ve Vibram taban kullanılarak Lowa'nın doğa sporlarındaki engin tecrübeleriyle üretilmiş dayanıklı ve konforlu bir ayakkabı. Trekking Botları 310945 9999
Renegade Mid Gore Tex Trekking Botu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.