Bestard Kathmandu Gore Tex Trekking Botu

8.383,00 TL
Marka
Membran
Cinsiyet
Taban
Vibram® Foura + EVA
Ağırlık
1530 gr (UK 8 / Çift)
Orta Taban
Bestflex 3
Astar
Gore-Tex® Performance Comfort
Üst Kısım
Water-Repellent 2,6mm Perwanger Leather® / Rubber
Fiyat
7.620,91 TL + KDV
Havale
7.544,70 TL (%10,00 havale indirimi)
* 817,34 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Adet
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Zorlu kış şartlarında kış ve yaz tırmanışlarında ve yürüyüşlerinde , zorlu trekking parkuru, yaz faaliyetleri için uygun,full çarşak bantlı bir model. %100 su geçirmez ve nefes alabilir, Gore- Tex astar ve Vibram tabanı ile uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bir model.

Bestard Katmandu - en dayanıklı ve güvenilir yürüyüş ayakkabılarından biri. Derisi Perwanger Deri ® kesintisiz dairesel su geçirmez tek bir parça deriden yapılmıştır. Bu özellik her türlü arazi şartları ve olumsuz hava koşullarında. mükemmel bir dayanıklık ve sağlamlık yapar.

Bestard - Avrupa kalitesinde en iyi malzemeleri kullanmaktadır. (Gore-tex-Vibram-Perwanger) Bir Bestard ayakkabısı 1940 yılından beri İspanya'da Mayorka üretilmektedir.

Özellikler: Dış malzeme - Perwanger Deri ® - Perwanger Yüksek kaliteli deri üretim. Tyrolean Alplerin kalbinde bulunan dağ botları için bugün, yüksek kalitede deri üretmektedir ve deri standart, mutlak en iyi seçimdi.

Astar membran Gore-Tex ® Performans Comfort - bot içinde en iyi hava kontrolü sağlar. Optimum kombinasyonu "nefes" ve su bile en eklenmedik havalarda ayağınızı kuru ve sıcak tutar.

Bestard Kathmandu: dağ yürüyüş, trekking, hiking, hafta sonu gezileri için ideal bir modeldir...

Malzemeler:

  • Dış Malzeme:Perwanger ® deri 2.6mm deri, tek parça
  • İç malzemesi: Gore-Tex ® Performans Rahatlık
  • Taban: Anatomik
  • Blok: Avrupa H
  • Taban: Bestflex 3 / Normal
  • Taban: Vibram ® Foura + EVA
  • Ağırlık: 1710 gr. (8 numara) 
  • BestardSık dokumalı bu tabanlık kaslarınızın erken yorulmasını engeller ve ayaklarınızın kuru kalmasına yardımcı olur. Her bir adımda ayaklardan vücuda doğru giden şokları absorbe eder. Kötü kokuları, bakteri ve mantar oluşumunu tabanlığın üstünde bulunan sağlam dokumalı kumaş olan CAMBRELLEsayesinde önlemiş olur .Ayrıca çok hızlı kuruma nefes alma ve nemi absorbe edici özelliğe sahiptir..
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bestard Kathmandu Gore Tex Trekking Botu Bestard Kathmandu Gore Tex Trekking Botu Trekking Botları 0856
Bestard Kathmandu Gore Tex Trekking Botu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.